Cukiernia NANAN była nominowana w dwóch kategoriach: „cafe” i „colour”. Wkategorii „colour” uzyskała nagrodę główną. Uroczystość wręczenia nagród odbyła się w Londynie 5 października 2017 roku. W skład zespołu sędziowskiego weszli między innymi Donatella Bollani z magazynu „DOMUS”, Rainer Becker (właściciel restauracji Azumi Limited) i australijski restaurator George Calombaris.
Nagrodzone projekty będą prezentowane w publikacji pokonkursowej, przygotowanej przez wydawnictwo Taschen. Pracownia BUCK.STUDIO jest pierwszym polskim zespołem, który zwyciężył w tym, odbywającym się od 2009 roku, konkursie.
Dwa projekty, bistro Dinette oraz cukiernia Nanan znajdą się także w książce Appetizer. New Interiors for Restaurants and Cafés, przygotowanej przez niemieckie wydawnictwo Gestalten. W publikacji znajdą się projekty aranżacji kawiarni, restauracji i barów z całego świata. Książka Appetizer dostępna jest w wybranych księgarniach oraz na stronie wydawcy: www.shop.gestalten.com
BUCK.STUDIO założyli w 2008 roku absolwenci Wydziału Architektury Politechniki Wrocławskiej, Dominika i Paweł Buck. Pracownia zajmuje się projektami wnętrz i wzornictwem.